Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Den GIS 2006

Mgr. Šiftová Zuzana

  • 30. 10. 2006 00:00

Sdílet článek

[id:4473|autor:Mgr. Šiftová Zuzana|email:zuzana.siftova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 707|mobil:739 541 606|aktualizace:]

Stejně jako v minulých letech i letos pořádá Liberecký kraj akci u příležitosti celosvětových oslav dne GIS.
V letošním roce bude akce zaměřena na žáky a studenty základních a středních škol a uskuteční se ve středu 15. listopadu 2006 v budově krajského úřadu.
Kromě v loňském roce osvědčené interaktivní práci s mapou na počítači bude návštěvníkům umožněna prohlídka výstavy map a posterů vytvořených v rámci krajského úřadu, dále bude uspořádána geografická soutěž o ceny a součástí každé bloku programu bude také návštěva vyhlídkové terasy v 17. patře budovy úřadu.
Akce se koná pod záštitou náměstka hejtmana pana Radima Ziky.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky